Disk för badrum Opjet James [Storlek 13,5x9,5x2,8 cm]

Disk för badrum Opjet James [Storlek 13,5x9,5x2,8 cm]
73,46 kr
Upptäck badrumsskålen Opjet James, ett elegant och praktiskt tillbehör för ditt hem och din trädgård, från Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Disk för badrum Opjet James

Badrumsskålen Opjet James är en riktig juvel för ditt badrum. Den tillverkas av det kända varumärket Opjet och kombinerar elegans med praktiska funktioner för daglig användning. Perfekt för förvaring av små badrumstillbehör som bomull, smycken eller hårnålar, den kommer att smälta in perfekt i din inredning.

Tack vare sin raffinerade, minimalistiska design kommer Opjet James badrumsskål att ge ditt badrum en modern touch. Den högkvalitativa keramiska beläggningen och den vita porslinsytan gör den hållbar och slitstark. Den rektangulära formen och de rundade kanterna ger den dessutom en originell och elegant look.

Oavsett om du gillar den moderna eller den mer klassiska stilen passar Opjet James badrumsskål till alla inredningar. Den är också perfekt som inflyttnings- eller födelsedagspresent.

Förutom att vara ett dekorativt föremål är denna badrumsskål också mycket praktisk. Tack vare sin kompakta storlek tar den inte upp mycket plats på handfatet eller badrumshyllan. Du kommer att kunna ha alla dina små tillbehör nära till hands utan att ta upp för mycket utrymme.

Varumärket Opjet är känt för sina kvalitetsprodukter och sin känsla för detaljer. Badrumsskålen Opjet James är inget undantag. Dess omsorgsfulla design och oklanderliga finish gör den till en förstklassig produkt som kommer att ge ditt badrum en sofistikerad touch.

Kort sagt, om du vill ge ditt badrum en touch av stil och funktionalitet är Opjet James badrumsskål det rätta tillbehöret för dig. Oavsett om det är till dig själv eller som present kommer du inte att bli besviken på detta objekt som är både elegant och funktionellt. Lita på Opjet för att ge ditt hem och din trädgård en touch av lyx.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016639
Färg vit
Färg Vit
Storlek 13,5x9,5x2,8 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1