Badrumsglas Opjet Monica [Storlek 11 cm]

Badrumsglas Opjet Monica [Storlek 11 cm]

97,94 kr

74,56 kr

-24%
Upptäck Tumbler för badrum Opjet Monica, den oumbärliga följeslagaren för ditt badrum från Opjet, för ett skinande rent hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Badrumsglas Opjet Monica

Opjet Monica badrumstumbler är en praktisk och elegant produkt som kommer att vara ett perfekt tillskott till ditt hem eller din trädgård. Tillverkad av det kända varumärket Opjet, har denna tumlare noggrant utformats för att erbjuda en optimal användarupplevelse.

Med sin eleganta, moderna design passar den perfekt in i alla interiörer och exteriörer. Oavsett om du använder den i badrummet, köket eller trädgården kommer den att ge ditt utrymme en touch av stil.

Detta glas är också mycket funktionellt. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och hållbar. Du kan använda den varje dag utan att behöva oroa dig för att den ska skadas. Dessutom är det lätt att rengöra, vilket gör det till ett praktiskt val för daglig användning.

Den här muggen är inte bara praktisk och snygg, den är också miljövänlig. Den är tillverkad av återvinningsbara material, vilket gör den till ett ansvarsfullt val för ditt hem eller din trädgård.

Oavsett om du använder den för att dricka ditt morgonkaffe, förvara dina badrumsredskap eller dekorera din trädgård, kommer Opjet Monica bathroom tumbler att vara ett mångsidigt och användbart tillskott i din vardag.

Missa inte chansen att äga denna högkvalitativa tumlare från Opjet. Lägg till den nu till din hem- och trädgårdssamling och dra nytta av dess många fördelar för att förbättra din vardag.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016648
Färg brun
Färg Brun
Storlek 11 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1