Ljusstake pm Opjet Pottery [Storlek 8,5x9,7 cm]

Ljusstake pm Opjet Pottery [Storlek 8,5x9,7 cm]

146,92 kr

106,64 kr

-27%
Lägg till en touch av stil och sofistikering i ditt hem med ljusstaken PM Opjet Pottery, från det välkända varumärket Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Ljusstake pm Opjet Pottery

Ljusstaken PM Opjet Pottery är både elegant och funktionell och kommer att ge ditt hem en touch av charm. Ljusstaken tillverkas av det kända varumärket Opjet och är en perfekt blandning av form och funktion.

Ljusstakens design är inspirerad av keramik, med sina rena linjer och subtila detaljer. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är både solid och estetiskt tilltalande. Med sina kompakta mått passar den perfekt in i alla inredningsstilar, oavsett om det är en modern, industriell eller mer traditionell interiör.

Förutom att ljusstaken är estetiskt tilltalande är den också mycket praktisk. Den rymmer ett litet ljus, perfekt för att skapa en varm och mysig atmosfär i ditt hem. Placera den på ett nattduksbord, en hylla eller till och med på en spiselkrans, den kommer att ge en touch av charm till alla rum.

Oavsett om du vill ge ditt hem en dekorativ touch eller ge bort en originell present är denna PM-ljusstake Opjet Pottery det perfekta valet. Den tidlösa designen gör att den kan användas i flera år utan att förlora sin charm.

Leta inte längre, denna PM Opjet Pottery ljusstake är den perfekta produkten för alla som älskar hem och trädgård. Beställ den nu och låt dig förföras av dess skönhet och ojämförliga kvalitet. Ge dig själv eller dina nära och kära en touch av stil och funktionalitet med denna unika ljusstake.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016656
Färg grön
Färg Grön
Storlek 8,5x9,7 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1