Ljusstake gm Opjet Pottery [Storlek 9,3x19 cm]

Ljusstake gm Opjet Pottery [Storlek 9,3x19 cm]

232,61 kr

156,95 kr

-33%
Lägg till en touch av stil och elegans till ditt hem och din trädgård med Opjet keramikljusstake.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Ljusstake gm Opjet Pottery

GM Candleholder Opjet Pottery är ett elegant och sofistikerat tillskott till ditt hem. Ljusstaken tillverkas av det välkända varumärket Opjet och är inte bara praktisk, utan också ett riktigt konstverkart.

Ljusstaken är tillverkad av högkvalitativ keramik och är utformad för att ge en touch av klass och charm till alla utrymmen. Den generösa storleken gör den perfekt point som blickfång på matbordet, hyllan eller till och med på spiselkransen.

Denna ljusstake är perfekt för inredningsentusiaster och ger en touch av stil till alla rum. Den minimalistiska och eleganta designen passar perfekt i alla inredningar, oavsett om de är moderna, rustika eller traditionella.

Ljusstaken är inte bara snygg, den är också mycket funktionell. Den rymmer ett stort värmeljus, vilket gör den till ett perfekt val för att skapa en varm och avkopplande atmosfär i ditt hem.

Förutom sin skönhet och funktionalitet är ljusstaken GM Opjet Pottery också en hållbar kvalitetsprodukt. Den är handgjord med omsorg och är utformad för att klara tidens tand och regelbunden användning.

Oavsett om du vill ge ditt hem en sofistikerad touch eller ge en speciell gåva till en vän eller älskad, är GM Opjet Pottery ljusstake det perfekta valet. Lägg till värme och elegans i ditt hem med denna vackra ljusstake från Opjet.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016657
Färg grön
Färg Grön
Storlek 9,3x19 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1