Etnisk ljusstake gm Opjet [Storlek 8,3x11,5 cm]

Etnisk ljusstake gm Opjet [Storlek 8,3x11,5 cm]

97,94 kr

74,56 kr

-24%
Lys upp ditt hem med GM Ethnic Candleholder Opjet. En magnifik accessoar från Opjet för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Etnisk ljusstake gm Opjet

GM Ethnic Candleholder Opjet är det perfekta tillbehöret för att ge ditt hem en touch av elegans och exotism. Ljusstaken är designad av det välkända varumärket Opjet och kombinerar autenticitet med modern stil.

Ljusstaken är tillverkad av material av högsta kvalitet och är ett riktigt hantverk. Dess unika form och etniska detaljer gör den till ett dekorativt föremål i sin egen rätt som ger karaktär åt alla rum i ditt hem.

GM Ethnic Candleholder Opjet rymmer ett ljus i standardstorlek och sprider ett varmt, dämpat ljus i ditt hem. Oavsett om du vill ha en romantisk kväll, en ombonad atmosfär eller bara en touch av ljus i vardagsrummet kommer denna ljusstake att vara din perfekta allierade.

Den här ljusstaken är perfekt för alla som älskar dekoration och resor och ger ditt hem en känsla av verklighetsflykt och miljöombyte. Den passar lika bra i en bohemisk inredning som i en mer modern och raffinerad interiör.

Denna etniska GM Opjet -ljusstake är lätt att ta hand om och kommer att bli en långvarig följeslagare i ditt hem. Dess tidlösa design och högkvalitativa hantverk gör den till ett tidlöst dekorativt föremål som kommer att stå emot tidens tand med elegans.

Välj GM Ethnic Candleholder Opjet för att få en touch av originalitet och förfining till ditt hem. Unna dig en omedelbar resa genom att lägga till denna unika accessoar i ditt hem och låt dig transporteras av dess etniska detaljer och varma atmosfär.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016658
Färg vit
Färg Vit
Storlek 8,3x11,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1