Etnisk ljusstake pm Opjet [Storlek 8x6,7 cm]

Etnisk ljusstake pm Opjet [Storlek 8x6,7 cm]

97,94 kr

74,68 kr

-24%
Upptäck den eleganta PM Ethnic Candleholder Opjet för en unik touch av stil i ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Etnisk ljusstake pm Opjet

Denna etniska ljusstake från PM Opjet är en riktig juvel för ditt hem. Den tillverkas av det kända varumärket Opjet och kombinerar elegansen och autenticiteten hos ett etniskt dekorativt föremål. Denna ljusstake är perfekt för att ge ditt hem en touch av karaktär och passar alla inredningsstilar.

Låt dig förföras av dess unika och originella design, inspirerad av etniska traditioner. Ljusstaken är tillverkad av kvalitetsmaterial och är både robust och raffinerad. Du kommer att uppskatta det noggranna och fina arbete som har lagts ner på att skapa denna ljusstake.

Tack vare sin lilla storlek är ljusstaken perfekt för att dekorera en hylla, ett sidobord eller ett konsolbord. Den kan också användas som dekorativt inslag på en fest eller middag med vänner. De ljusa färgerna ger en varm och vänlig atmosfär i ditt hem.

Ljushållaren är också funktionell, eftersom den kan hålla ett ljus för att skapa en dämpad, romantisk atmosfär. Du kan njuta av en stunds avkoppling i lugn och ro.

Låt dig frestas av denna etniska ljusstake från PM Opjet för att få en touch av originalitet och exotism till ditt hem. Den kommer att vara den perfekta alliansen för en lyckad dekoration full av karaktär. Så varsågod, unna dig detta unika föremål som kommer att ge en touch av charm till ditt hem och din trädgård.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016659
Färg vit
Färg Vit
Storlek 8x6,7 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1