Etnisk Pot Point Opjet GM [Storlek 20,8x18,7 cm]

Etnisk Pot Point Opjet GM [Storlek 20,8x18,7 cm]

428,50 kr

280,35 kr

-35%
Upptäck Ethnic Pot point Opjet GM, designad av det kända märket Opjet, för en touch av det exotiska i ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Etnisk Pot Point Opjet GM

Upptäck den etniska krukan point Opjet GM, ett fantastiskt dekorativt föremål som kommer att ge en exotisk touch till ditt hem eller din trädgård. Denna kruka är skapad av det välkända varumärket Opjet och är en riktig hyllning till etniska kulturer från hela världen.

Krukan är tillverkad av material av högsta kvalitet och kommer att förvåna dig med sin unika design och omsorgsfulla detaljer. De geometriska mönstren och klara färgerna påminner om traditionella konsthantverk från avlägsna folk och ger en touch av färg och charm till ditt vardagsrum.

Med en höjd på XX cm och en diameter på XX cm är denna kruka idealisk för alla typer av växter och blommor. Oavsett om du har den på terrassen, balkongen eller inomhus kommer den att ge din omgivning en touch av natur och fräschör.

Den här krukan är inte bara vacker, den är också extremt slitstark. Den är tillverkad för att hålla länge och kan användas både inomhus och utomhus, och är väderbeständig och UV-resistent. Detta gör den till ett perfekt val för trädgårdsentusiaster som vill lägga till en touch av det exotiska till sitt utomhusutrymme.

Denna etniska kruka point Opjet GM är också en perfekt present till dina nära och kära. Dess unika design gör den till ett dekorativt föremål som säkert kommer att glädja dem som uppskattar originalitet och culture. Ge bort den som födelsedagspresent, inflyttningspresent eller helt enkelt för att glädja någon speciell.

Motstå inte lockelsen från det exotiska och lägg till point Opjet GM etniska kruka till din dekorativa samling idag. Beställ den idag och låt dig förtrollas av dess skönhet och äkthet.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016664
Färg vit
Färg Vit
Storlek 20,8x18,7 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1