Spegel Opjet Ex-voto 13,8x2x20 cm

Spegel Opjet Ex-voto 13,8x2x20 cm
195,89 kr
Ge ditt hem en touch av elegans med spegeln Opjet Ex-voto, en dekorativ pärla från Opjet.

Slut i lager

Beskrivning

Spegel Opjet Ex-voto 13,8x2x20 cm

Ex-voto-spegeln från Opjet är en unik och elegant pjäs som kommer att ge charm åt alla rum i ditt hem. Spegeln mäter 13,8x2x20 cm och är perfekt för små utrymmen eller för att komplettera ett vägggalleri. Den eleganta designen och oklanderliga finishen gör den till ett riktigt blickfång.

Spegeln är tillverkad med omsorg av Opjet och är en verklig hyllning till hantverk och know-how. Den förgyllda metallramen met framhäver det fina ex-voto-motivet, en symbol för skydd och tacksamhet. Spegeln reflekterar inte bara din bild, utan även skönheten och poesin i själva föremålet.

Spegeln är perfekt för en lantlig eller shabby chic inredning, men den kan också ge en touch av nostalgi och tradition till en modern inredning. Placera den i entrén för att välkomna gäster eller i vardagsrummet för att skapa ett iögonfallande blickfång point. Du kan även använda den i din trädgård för att tillföra en touch av rustik charm.

Spegeln Opjet Ex-voto är en riktig favorit bland alla som älskar tidlös design och dekoration. Dess charm och elegans gör den till en perfekt present till dig eller dina nära och kära. Lägg till en touch av poesi och tradition i ditt hem med denna magnifika Ex-voto-spegel från Opjet.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016700
Färg guld
Färg Gyllene
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1