Solbox Opjet [Storlek 6x6x4,2 cm]

Solbox Opjet [Storlek 6x6x4,2 cm]

134,67 kr

95,13 kr

-29%
Upptäck Sunbox Opjet, det perfekta tillbehöret för att lysa upp ditt hem och din trädgård med stil och elegans, signerad Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 12

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Solbox Opjet

Upptäck den magnifika solboxen Opjet, ett måste för hemmet och trädgården för att lägga till en touch av stil och glitter i ditt hem. Denna låda tillverkas av det kända varumärket Opjet och är både praktisk och attraktiv, och erbjuder en elegant förvaringslösning för dina småsaker samtidigt som den tillför en touch av solsken till din inredning.

Lådan är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och hållbar. Den omsorgsfulla finishen och den unika solformade designen gör den till ett riktigt dekorativt föremål i sig själv. Oavsett om du placerar den på en hylla, ett soffbord eller en byrå kommer den garanterat att dra blickarna till sig och ge ditt hem en touch av glamour.

Tack vare sina kompakta mått kan denna Opjet solbox placeras i alla rum i ditt hem, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller till och med badrummet. Den är perfekt för förvaring av smycken, nycklar, mynt eller andra småsaker som du vill ha nära till hands. Med sitt avtagbara lock är det enkelt att komma åt innehållet samtidigt som det skyddas från damm och smuts.

Förutom att vara funktionell ger denna solbox en touch av glädje och värme till ditt hem. Den solformade designen påminner om fina sommardagar och ger en varm atmosfär till ditt hem, även under de gråaste av dagar. Den är också perfekt för att ge en touch av färg och glädje till din trädgård eller terrass.

Som en produkt från varumärket Opjet är denna solbox också en garanti för kvalitet och design. Opjet är känt för sina toppmoderna och innovativa produkter inom inredningsområdet. Med den här boxen kan du vara säker på att få en kvalitetsprodukt som är både attraktiv och funktionell.

Oavsett om du letar efter ett nytt dekorativt föremål eller en praktisk förvaringslösning, kommer Opjet solbox att uppfylla alla dina förväntningar. Dess eleganta design, överlägsna kvalitet och mångsidighet gör den till ett måste för alla inredningsentusiaster. Missa inte detta tillfälle att ge ditt hem en liten solstråle med Opjet solbox.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016702
Färg guld
Färg Gyllene
Storlek 6x6x4,2 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1