Spegel Opjet Pivoine [Storlek 16,2x2,7x16,5 cm]

Spegel Opjet Pivoine [Storlek 16,2x2,7x16,5 cm]

195,89 kr

134,06 kr

-32%
Lägg till en touch av elegans och funktionalitet i ditt hem med spegeln Opjet Pivoine, ett mästerverk från Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Spegel Opjet Pivoine

Spegeln Opjet Pivoine är ett riktigt mästerverk från Opjet, som kombinerar elegans och funktionalitet för att förbättra ditt hem. Med sin unika design från pivoine kommer denna spegel att tillföra en touch av delikatess och charm till alla rum i ditt hem.

Spegeln är tillverkad av högkvalitativa material och är både stark och lätt. Den kan enkelt hängas på väggen tack vare det smarta fästsystemet, eller placeras på en byrå eller hylla för att skapa en raffinerad atmosfär.

Spegeln Opjet Pivoine är inte bara en dekorativ accessoar, utan också ett praktiskt verktyg som hjälper dig att göra dig i ordning på morgonen. Den stora diametern gör att du kan se hela din spegelbild, och den originella formen ger en touch av originalitet till din dagliga rutin.

Oavsett om du använder den i sovrummet, vardagsrummet eller badrummet så kommer den här spegeln att bli en riktig tillgång i ditt hem. Den tidlösa designen passar alla inredningsstilar, oavsett om de är moderna, klassiska eller bohemiska.

Unna dig en unik och elegant spegel med Opjet Pivoine. Det är den perfekta blandningen avart och funktionalitet, och kommer att lägga till en touch av poesi i ditt hem. Med Opjet ligger skönheten i de små detaljerna. Låt dig förföras av denna spegel, som kommer att ge ditt hem en touch av charm.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016715
Färg guld
Färg Gyllene
Storlek 16,2x2,7x16,5 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1