Kvadratisk etnisk ram Opjet [Storlek 17x1,8x16,5 cm]

Kvadratisk etnisk ram Opjet [Storlek 17x1,8x16,5 cm]

134,67 kr

95,13 kr

-29%
Sublimera din interiör med den fyrkantiga etniska ramen Opjet, skapad av det kända varumärket. Ett måste för din hem- och trädgårdsinredning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Kvadratisk etnisk ram Opjet

Den kvadratiska etniska ramen Opjet är ett underbart tillskott till din heminredningssamling. Designad av det välkända varumärket Opjet, ger denna ram en touch av elegans och exotism till alla rum i ditt hem. Inspirerad av etniska motiv är denna ram ett riktigt mästerverk som säkert kommer att fånga dina gästers blickar.

Ramen är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och långlivad. Dess kvadratiska form ger den en unik, modern design som passar alla inredningsstilar. Oavsett om du har en minimalistisk, bohemisk eller traditionell inredning kommer den kvadratiska etniska ramen Opjet att passa perfekt och ge rummet en touch av personlighet.

Oavsett om du vill hänga den på väggen eller placera den på en hylla, är denna ram mångsidig och kan användas på en mängd olika sätt för att försköna ditt hem. Du kan också använda den för att rama in ett speciellt foto eller konstverk frånart, vilket gör den till den perfekta presenten till dina nära och kära.

Förutom att vara ett dekorativt föremål kan denna ram också betraktas som ett samlarobjekt på grund av dess kvalitet och unika design. Den är idealisk för alla som älskarart och culture, och för alla som vill ge sitt hem en touch av originalitet.

Varumärket Opjet är känt för sina originella skapelser av hög kvalitet, och den här ramen är inget undantag. Varje detalj är noga genomtänkt och exakt utformad för att skapa en exceptionell slutprodukt. Du kan vara säker på att denna ram kommer att förbli i perfekt skick under många år framöver.

Oavsett om du vill lägga till en touch av etnicitet i ditt vardagsrum, sovrum eller kontor, är Opjet kvadratisk etnisk ram ett perfekt val. Dess unika design och överlägsna kvalitet gör den till en produkt som du kommer att uppskatta i många år framöver. Lägg den i din korg nu och få en touch av det exotiska till ditt hem och din trädgård.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016720
Färg svart
Färg Svart
Storlek 17x1,8x16,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1