Handspegel Opjet [Storlek 20,6x1,7x26,2 cm]

Handspegel Opjet [Storlek 20,6x1,7x26,2 cm]

241,51 kr

165,07 kr

-32%
Upptäck elegansen och funktionaliteten hos handspegeln Opjet, perfekt för att förbättra ditt hem och din trädgård. Erbjuds av märket Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Handspegel Opjet

Handspegeln Opjet är en produkt från Opjet, speciellt designad för hem och trädgård. Denna spegel är både elegant och funktionell, och tillför en touch av stil och funktionalitet till alla utrymmen.

Spegeln är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och slitstark, vilket garanterar långvarig användning. Den eleganta, moderna designen gör den till ett mångsidigt dekorativt element som kan komplettera alla inredningsstilar.

Handspegeln Opjet är perfekt för att bättra på sminket, styla håret eller bara titta på sig själv innan man går ut. Den kompakta storleken och lätta vikten gör den enkel att bära med sig och använda i alla rum i hemmet.

Dess handform ger den en touch av originalitet och fantasi, vilket gör den till ett dekorativt föremål i sig själv. Du kan placera den på en hylla eller ett bord för att ge ditt hem en touch av charm.

Handspegeln Opjet är inte bara praktisk och dekorativ, den är också en utmärkt present till dina nära och kära. Dess unika design och användbarhet gör den till en idealisk gåva för alla tillfällen.

Unna dig Opjet handspegel och lägg till ett element av stil och funktionalitet i ditt hem och din trädgård. Dess eleganta design och exceptionella kvalitet gör den till ett måste för alla som uppskattar vackra saker. Beställ din idag och njut av denna unika handspegel.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016723
Färg guld
Färg Gyllene
Storlek 20,6x1,7x26,2 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1