Spegel för solhäxans öga Opjet [Storlek 31 cm]

Spegel för solhäxans öga Opjet [Storlek 31 cm]

391,77 kr

259,79 kr

-34%
Upptäck spegeln "sunny witch's eye" från Opjet för en mystisk och förtrollande dekoration för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Spegel för solhäxans öga Opjet

Spegeln "witch's eye sun" Opjet är ett unikt dekorativt föremål som kommer att ge ditt hem eller din trädgård en mystisk och förtrollande touch. Med sin design inspirerad av folklore och magi är denna spegel den perfekta förkroppsligandet av varumärketesprit Opjet .

Denna högkvalitativa spegel är omsorgsfullt tillverkad och kommer att passa perfekt i ditt hem tack vare sitt kompakta, eleganta format. Dess svarta metallram och förtrollande form gör den till ett riktigt blickfång påart och kommer inte att gå obemärkt förbi i din inredning.

Förutom att spegeln är estetiskt tilltalande har den även praktiska egenskaper. Tack vare sin ögonform reflekterar den solljuset på ett originellt sätt och ger rummet en touch av ljus och värme. Den kan också användas som en fickspegel som följer med dig på alla dina äventyr.

Denna "witch's eye sun"-spegel Opjet är perfekt för alla som älskar natur och mystik och är ett dekorativt tillbehör som garanterat kommer att bli omtalat. Oavsett om det är till hemmet eller trädgården kommer den att ge din miljö en touch av magi och fantasi.

Vänta inte längre med att lägga till detta originella föremål till din samling Opjet och låt dig förtrollas av dess unika charm. En spegel som inte bara reflekterar din bild, utan också ger en mystisk, solig atmosfär till ditt hem och din trädgård.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016724
Färg guld
Färg Gyllene
Storlek 31 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1