Böljande golvlampa Opjet [Storlek 47x170 cm]

Böljande golvlampa Opjet [Storlek 47x170 cm]

3 139,64 kr

2 029,29 kr

-35%
Upptäck vår magnifika böljande golvlampa Opjet, ett måste för eleganta, moderna interiörer. Lägg till en touch av stil i ditt hem och din trädgård med Opjet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Böljande golvlampa Opjet

Den böljande golvlampan Opjet är ett sant mästerverk av design och funktionalitet. Varumärket Opjet är känt för sina unika och innovativa kreationer för hem och trädgård. Denna golvlampa är inget undantag, med sin eleganta vågform och högkvalitativa material.

Golvlampan är perfekt för att tillföra en touch av sofistikering och modernitet till alla utrymmen och är en verklig tillgång för din inredning. Oavsett om du använder den i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret kommer den att skapa en varm och välkomnande atmosfär.

Golvlampan är tillverkad av hållbara material som metall och glas och är byggd för att hålla länge. Den solida basen ger perfekt stabilitet, medan den vågformade structure ger lampan ett lätt och luftigt utseende. Dessutom ger ljuset som sprids genom glaset en känsla av mjukhet och värme.

Golvlampan Opjet är lika funktionell. Tack vare den integrerade strömbrytaren på sladden kan du enkelt tända och släcka lampan utan att behöva böja dig fram. Den justerbara höjden gör dessutom att du kan anpassa den efter dina behov och ditt utrymme.

Oavsett om din inredningsstil är modern och stilren eller klassisk och sofistikerad kommer denna golvlampa att passa perfekt in i din interiör. Dess tidlösa design gör den till ett tidlöst dekorativt föremål som kommer att uppskattas under många år framöver.

Kort sagt, om du letar efter en golvlampa som är elegant, funktionell och hållbar, behöver du inte leta längre än Opjet undulating floor lamp. Lägg till en touch av stil och elegans i ditt hem med denna måste-ha-lampa från Opjet.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016741
Färg guld
Färg Gyllene
Storlek 47x170 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1