Vågformad golvlampa med dubbla armar Opjet [Storlek 65x178 cm]

Vågformad golvlampa med dubbla armar Opjet [Storlek 65x178 cm]

3 697,30 kr

2 390,51 kr

-35%
Förbättra din interiör med Opjet dubbelarmad våg golvlampa, ett måste från Opjet för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Vågformad golvlampa med dubbla armar Opjet

Ge ditt hem en touch av sofistikering och stil med den dubbelarmade golvlampan Wave Opjet. Denna magnifika armatur, designad av det berömda varumärket Opjet, kombinerar perfekt funktionalitet och estetik.

Golvlampans unika, eleganta design ger en varm, modern atmosfär till alla rum i ditt hem. De två böljande armarna ger en dynamisk effekt och ger lampan höjd, vilket gör att den passar perfekt i många olika utrymmen.

Golvlampan är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara estetiskt tilltalande, utan även robust och hållbar. Lampskärmen i tyg ger ett behagligt och dämpat ljus, perfekt för att skapa en avkopplande atmosfär i vardagsrummet, sovrummet eller till och med på kontoret.

Golvlampan Opjet med dubbla armar är också mycket praktisk tack vare på/av-brytaren på strömkabeln. Så du kan enkelt tända och släcka lampan utan att behöva röra dig.

Låt dig förföras av denna moderna, tidlösa design som passar alla inredningsstilar. Oavsett om din inredning är modern, industriell, bohemisk eller klassisk kommer den här lampan att passa perfekt och ge din inredning en sofistikerad touch.

Du behöver inte leta längre än Opjet dubbelarmad golvlampa för det perfekta tillbehöret för att förbättra din interiör och skapa en välkomnande, elegant atmosfär. Lägg den i korgen nu och njut av kvalitetsbelysning samtidigt som du ger karaktär åt ditt hem eller din trädgård.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016743
Färg guld
Färg Gyllene
Storlek 65x178 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1