Golvlampa osmose canvas Opjet mm [Storlek 130 cm]

Golvlampa osmose canvas Opjet mm [Storlek 130 cm]

3 060,68 kr

2 026,53 kr

-34%
Ge ditt hem en touch av stil och elegans med Osmose Toile golvlampa Opjet. Det perfekta ljuset för ditt hem och din trädgård.

Slut i lager

Beskrivning

Golvlampa osmose canvas Opjet mm

Golvlampan Opjet mm osmose toile är en riktig juvel för ditt hem och din trädgård. Den tillverkas av det kända varumärket Opjet och kombinerar elegans, funktionalitet och modern design.

Golvlampan är designad med en unik stil inspirerad av naturlig osmos och känslig canvas. Den svarta metallen structure och marmorbasen ger din inredning en sofistikerad touch. Det vita tyget ger ett mjukt och varmt sken, perfekt för att skapa en mysig atmosfär i vardagsrummet eller trädgården.

Golvlampan har inte bara ett raffinerat utseende, den är också mycket praktisk. Med en höjd på 150 cm ger den ett behagligt ljus som är helt rätt för ett stort rum. Dessutom har den en dimmerbrytare, så att du kan justera ljusstyrkan efter dina behov och preferenser.

Golvlampan Opjet mm osmose toile är perfekt för att skapa en avkopplande atmosfär i ditt hem eller din trädgård. Oavsett om du läser en bok, tittar på en film eller bara njuter av en stunds avkoppling, är det den perfekta följeslagaren för alla dina aktiviteter.

Gör ditt hem och din trädgård unika och eleganta med osmose golvlampa Opjet mm. Unna dig detta funktionella och eleganta dekorativa föremål för att lägga till en touch av originalitet i ditt hem. Vänta inte längre, lägg den i din korg nu!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016745
Färg vit
Färg Vit
Storlek 130 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1