Golvlampa osmose canvas Opjet GM [Storlek 160 cm]

Golvlampa osmose canvas Opjet GM [Storlek 160 cm]

3 538,15 kr

2 653,60 kr

-25%
Våga lysa upp din interiör med Osmose golvlampa Opjet GM, en perfekt blandning av elegant design och praktisk funktion. fusion

Slut i lager

Beskrivning

Golvlampa osmose canvas Opjet GM

Golvlampan osmose toile Opjet GM är en riktig juvel för ditt hem. Med sin eleganta, moderna design kommer den att ge en touch av sofistikering till alla rum. Varumärket Opjet är känt för sina utmärkta produkter för hem och trädgård och den här golvlampan är inget undantag.

Användningen av ett högkvalitativt material som canvas i designen ger rummet en lätt och fräsch känsla. Ljuset som passerar genom tyget skapar en varm, lugnande atmosfär, perfekt för att skapa ett avkopplande utrymme i ditt hem.

Golvlampan Opjet GM osmose toile är också mycket funktionell. Med sin höjd på 150 cm kan den användas för att lysa upp ett stort rum eller för att skapa en mer intim atmosfär genom att placera den nära en soffa eller fåtölj. Den justerbara skärmen gör dessutom att du kan anpassa belysningen efter dina behov.

Kvalitet och omsorg om detaljer är viktiga värden för varumärket Opjet, och detta återspeglas i denna golvlampa. Varje del är noggrant monterad för att säkerställa överlägsen hållbarhet och kvalitet.

Golvlampan är inte bara ett dekorativt föremål, utan också ett riktigt föremål frånart. Den kommer att ge ditt hem en touch av stil och elegans, i harmoni med alla inredningsstilar.

Gör ditt hem till en unik och raffinerad plats att bo på med golvlampan osmose toile Opjet GM. Dess unika design, exceptionella kvalitet och funktionalitet gör den till det perfekta valet för att komplettera din bostad. Lägg till en touch av lyx i ditt hem och din trädgård med denna golvlampa Opjet.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016746
Färg vit
Färg Vit
Storlek 160 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1