Nattduksbord Opjet Marguerite [Storlek 35x35x80 cm]

Nattduksbord Opjet Marguerite [Storlek 35x35x80 cm]

3 158,61 kr

2 368,97 kr

-25%
Upptäck nattduksbordet Opjet Marguerite, en elegant möbel för hem och trädgård från Opjet. Lägg till en touch av charm till din inredning.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Nattduksbord Opjet Marguerite

Opjet Marguerite nattduksbord är en riktig juvel för ditt sovrum. Tillverkat av det välkända varumärket Opjet, kombinerar detta bord elegans och funktionalitet för perfekt förvaringsutrymme.

Med sin eleganta, raffinerade design kommer detta nattduksbord att ge ditt hem en touch av charm. Den har en glasskiva transparent, prydd med ett magnifikt präglat marguerite motiv. Denna subtila detalj ger en fin touch till hela möbeln.

Detta sängbord är inte bara attraktivt, det är också funktionellt. Det har en rymlig låda för personliga saker och en nedre hylla för böcker, tidskrifter eller prydnadsföremål. Så att du kan ha dina viktigaste saker nära till hands och ditt sovrum alltid städat.

Detta sängbord är tillverkat av kvalitetsmaterial och är stabilt och hållbart. Det är också lätt att underhålla, vilket gör det perfekt för daglig användning. Dess kompakta storlek gör det också till ett perfekt val för små sovrum eller begränsade utrymmen.

Förutom att vara funktionell ger Opjet Marguerite sängbord en sportig touch till ditt hem och din trädgård. Mönstret marguerite påminner om naturens skönhet och ger en fräsch känsla till din bostad. Det passar perfekt i en lantlig, bohemisk eller till och med modern inredning.

Detta nattduksbord är också ett utmärkt val som gåva. Dess tidlösa design och praktiska funktion gör det till en gåva som alla kommer att uppskatta. Oavsett om det är till en födelsedag, en inflyttningsfest eller bara för att glädja en älskad person, är Opjet Marguerite sängbord ett säkert val.

Kort sagt, Opjet Marguerite sängbord är en högkvalitativ möbel som kombinerar skönhet och funktionalitet. Det kommer att ge en touch av charm och sportighet till ditt hem och din trädgård samtidigt som det ger praktiskt förvaringsutrymme. Tveka inte längre och låt dig förföras av denna unika möbel från Opjet.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016749
Färg beige
Färg Beige
Storlek 35x35x80 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1