Bord för slutet av träsoffa Opjet Kim [Storlek 30x32 cm]

Bord för slutet av träsoffa Opjet Kim [Storlek 30x32 cm]

967,18 kr

641,52 kr

-34%
Upptäck elegansen och användbarheten hos Opjet Kim träsits för att förbättra ditt hem. Ett måste för hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bord för slutet av träsoffa Opjet Kim

Upptäck träsadelsoffan Opjet Kim, en elegant och praktisk möbel för ditt hem. Tillverkad av det kända varumärket Opjet, en specialist på dekorativa föremål i toppklass, kombinerar denna soffa perfekt stil och funktionalitet.

Med sina kompakta mått passar denna piedestal i trä in i alla utrymmen. Placera den bredvid soffan för tidningar och fjärrkontroller, eller använd den som ett litet sidobord för en lampa eller växt.

Designen på detta soffbord är helt enkelt fantastisk. Den är tillverkad av kvalitetsträ och har en omsorgsfull finish och rena linjer som ger din inredning en känsla av förfining. Den naturliga träfärgen smälter lätt in i alla inredningsstilar, från den mest klassiska till den mest moderna.

Denna soffgrupp är inte bara snygg, den är också mycket praktisk. Tack vare den lilla hyllan under överdelen kan du förvara dina böcker eller favoritprydnadsföremål. Dessutom garanterar den robusta och stabila structure säker användning.

Oavsett om du vill skapa en läshörna i vardagsrummet eller ge ditt sovrum en touch av charm, är denna soffa Opjet Kim det perfekta valet. Dess mångsidighet innebär att du kan använda den i alla rum i ditt hem.

Unna dig en kvalitetsmöbel med tidlös design med soffändan Wooden saddle Opjet Kim. Lägg den i korgen nu och låt dess skönhet och funktionalitet förgylla ditt hem.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016757
Färg svart
Färg Svart
Storlek 30x32 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1