Soffbord, diamantformat, trä Opjet Kim [Storlek 30x30x41,5 cm]

Soffbord, diamantformat, trä Opjet Kim [Storlek 30x30x41,5 cm]

1 261,00 kr

874,01 kr

-31%
Förhöj din inredning med sellette Opjet Kim i trä, en unik diamantformad pjäs för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Soffbord, diamantformat, trä Opjet Kim

Opjet Kim är en elegant och funktionell möbel som kommer att ge ditt hem en touch av stil. Denna möbel är designad av det kända varumärket Opjet, som specialiserar sig på produkter för hem och trädgård, och är både praktisk och elegant.

Denna soffända är tillverkad i trä och har ett diamantmönster som ger den en unik charm. Dess geometriska form ger den en modern och tidlös look som passar alla inredningsstilar. Oavsett om du har en modern eller mer traditionell inredning kommer denna soffa att passa in perfekt.

Tack vare sin kompakta storlek kan den användas som avlastningsbord för böcker, tidskrifter, fjärrkontroller eller andra vardagsföremål. Träytan ger också extra utrymme för att visa upp dina favoritdekorationer, t.ex. växter, fotoramar eller ljus.

Opjet Kim är också mycket praktiskt för små utrymmen. Den kan enkelt flyttas och placeras bredvid soffan, fåtöljen eller till och med sängen för att skapa en mysig läshörna. Den kan också användas som ett alternativt nattduksbord och ge en touch av fantasi till ditt sovrum.

Detta soffbord är både funktionellt och dekorativt, och dessutom av högsta kvalitet. Den är tillverkad av slitstarka material och är robust och tålig, vilket garanterar en lång livslängd. Den eleganta designen och den omsorgsfulla finishen gör den till ett riktigt samlarobjekt för inredningsentusiaster.

Unna dig en diamantformad träsoffa Opjet Kim och lägg till en touch av stil i ditt hem. Dess unika design och mångsidighet gör den till ett oumbärligt tillbehör för alla inredare. Vänta inte längre och lägg till denna magnifika möbel i din samling idag.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016763
Färg naturlig
Färg Beige
Storlek 30x30x41,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1