Planglas alfabet p druva Opjet

Planglas alfabet p druva Opjet

134,67 kr

95,25 kr

-29%
Lägg till en touch av originalitet i ditt hem med P grape alphabet nature glasses Opjet - det perfekta valet för inredningsentusiaster!
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Planglas alfabet p druva Opjet

P grape alphabet nature glass Opjet är ett unikt och elegant tillskott till din inredningssamling. Tillverkat av det kända varumärket Opjet, kombinerar detta glas både funktionalitet och estetik.

Glasets design är inspirerad av naturen, med ett druvformat motiv etsat i glaset. Varje bokstav i alfabetet är subtilt representerad, vilket ger en lekfull touch till ditt bord.

Glaset är perfekt för vinälskare, men kan också användas som ett dekorativt föremål i ditt hem. Det är perfekt för middagar med vänner, romantiska kvällar eller helt enkelt för att lägga till en touch av sofistikering i din vardag.

Det här glaset är tillverkat av högkvalitativa material och är både hållbart och elegant. Det är lätt att rengöra och tål maskindisk för enkelt underhåll.

Lägg till en touch av natur och sofistikering i ditt hem med P grape alphabet nature glass Opjet. Det är ett perfekt val för inredningsdesign och vinälskare. Beställ ditt nu och lägg till en unik touch i ditt hem.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016786
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1