Glas natur alfabet h blomma Opjet

Glas natur alfabet h blomma Opjet

134,67 kr

95,25 kr

-29%
Upptäck naturens elegans med Alphabet H blomma glas Opjet. Perfekt för ditt hem och din trädgård med sin unika design.
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Glas natur alfabet h blomma Opjet

Glaset Nature alphabet H flower Opjet är ett unikt och elegant föremål för ditt hem eller din trädgård. Tillverkat av det välkända varumärket Opjet, kombinerar detta glas modern design och natur, med sin bokstav H-form och delikata blomma i relief. Tillverkat av högkvalitativt glas, kommer det att ge en touch av sofistikering till din interiör eller exteriör dekor.

Låt dig förföras av den naturliga skönheten i detta glas, som kommer att ge en touch av friskhet och originalitet till ditt vardagsrum. Den minimalistiska, rena designen gör det till ett mångsidigt objekt som passar perfekt in i alla typer av inredning.

Oavsett om du använder det som en vas för att hålla en bukett färska blommor, som en ljusstake för att skapa en varm atmosfär eller helt enkelt som ett dekorativt föremål, kommer detta alfabetglas att vara i centrum för uppmärksamheten. Dess äkthet och originalitet gör det till en perfekt present till dina nära och kära eller till dig själv.

Glaset är omsorgsfullt tillverkat av Opjet och är ett verkligt bevis på deras expertis och passion för design. Du kommer att kunna njuta av en högkvalitativ, långvarig produkt som kommer att ge ditt hem en touch av poesi.

Unna dig Nature glass alphabet H flower Opjet och låt dig förföras av dess tidlösa skönhet. Lägg till en touch av natur och kreativitet i ditt hem eller din trädgård med detta unika och eleganta objekt.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016793
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1