Phil vinglas Opjet

Phil vinglas Opjet

134,67 kr

95,25 kr

-29%
Upptäck elegansen och kvaliteten hos phil vinglas Opjet. Ett måste för ditt hem och din trädgård från varumärket Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Phil vinglas Opjet

Phil Opjet vinglas är ett måste för tous vin- och designälskare. Glaset tillverkas av det berömda varumärket Opjet och kombinerar elegans och funktionalitet för en unik smakupplevelse.

Designen på detta vinglas är inspirerad av formen på en filodendron, en växt som är känd för sin skönhet och robusthet. Med sina fina kurvor och stamformade bas kommer detta glas att ge en touch av natur och sofistikering till ditt bord.

Phil Opjet vinglaset är tillverkat av högkvalitativt glas och är både tåligt och léger. Dess speciella form gör det bekvämt att hålla i och ger en optimal smakupplevelse. Du kommer att kunna njuta fullt ut av alla nyanser och aromer i ditt favoritvin.

Oavsett om du älskar rött, vitt eller rosévin passar det här glaset tous alla typer av vin. Dess stora diameter gör att vinet kan andas perfekt, medan dess höjd säkerställer att aromerna bevaras väl. Så du kan njuta av varje klunk med glädje.

Förutom att vara ett viktigt tillbehör för vinälskare är vinglaset phil Opjet också ett elegant dekorativt föremål för ditt hem. tous Dess unika design gör det till ett riktigt blickfång påart när du äter middag med vänner eller familj.

Oavsett om du är nybörjare eller vinkännare kommer phil Opjet vinglaset att följa med dig på alla dina vinprovningar. Dess tidlösa stil gör det också till en perfekt present till vinälskarna i ditt liv.

Kort sagt, phil Opjet vinglas är ett måste för tous vin- och designentusiaster. Med sin naturinspirerade design och exceptionella kvalitet kommer det att ge en touch av förfining till alla dina provningar. Vänta inte längre med att unna dig detta unika vinglas och njut av en oförglömlig provsmakningsupplevelse.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016807
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1