Oval citrusskål Opjet PM [Storlek 27,5x19,8x2 cm]

Oval citrusskål Opjet PM [Storlek 27,5x19,8x2 cm]

193,21 kr

134,52 kr

-30%
Upptäck finessen och kvaliteten hos varumärket Opjet med detta ovala citrusfat för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 2

Tillgängliga - Levereras i 10 eller 12 dagar

Beskrivning

Oval citrusskål Opjet PM

Upptäck det ovala citrusfatet Opjet PM, ett måste för ditt hem och din trädgård! Med sin eleganta, moderna design är detta fat inte bara funktionellt utan också ett riktigt blickfång. Från det välkända märket Opjet, känt för sina kvalitetsprodukter och sin känsla för detaljer, kommer detta fat garanterat att uppfylla alla dina förväntningar.

Det ovala citrusfatet är tillverkat av hållbara och slitstarka material och är perfekt för att servera dina favoriträtter när du äter ute med vänner eller familj. Den ergonomiska formen och de upphöjda kanterna gör det enkelt och säkert att hålla i skålen. Non-stick-beläggningen gör den också lätt att rengöra för problemfritt underhåll.

Men det är inte allt: denna ovala citrusskål Opjet PM är också det perfekta tillbehöret för att dekorera ditt bord. De ljusa färgerna och citronmotivet ger ditt hem en fräsch och glad touch. Du kan använda den som en presentationsskål för din frukt eller som en mittpunkt för att lägga till en färgklick i din inredning.

Oavsett om du är en hängiven kock eller dekoratör så passar denna ovala citrusskål Opjet PM alla stilar. Dess mångsidighet gör den till ett måste i ditt kök, och dess design gör den till ett unikt samlarobjekt. Du kan också ge den i present till dina nära och kära, för att glädja dem och introducera dem till varumärket Opjet.

Titta inte längre, den ovala citrusfatet Opjet PM är den perfekta produkten för att lägga till en touch av stil till ditt hem och din trädgård. Så lägg till den i din samling idag!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016809
Färg vit/gul
Färg Vit
Storlek 27,5x19,8x2 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1