Citrusrätt Opjet [Storlek 14x10,6x2,6 cm]

Citrusrätt Opjet [Storlek 14x10,6x2,6 cm]
85,70 kr
Ge ditt hem en elegant och fräsch touch med citrusfatet Opjet, ett måste för hemmet och trädgården.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Citrusrätt Opjet

Citrusfatet Opjet är ett praktiskt och attraktivt tillbehör för ditt hem och din trädgård. Tillverkad av det kända varumärket Opjet, är denna skål utformad för att låta dig dra full nytta av fördelarna med citrusfrukter i ditt dagliga liv.

Skålen är perfekt för alla som älskar natur och design. Den ger en touch av stil och elegans till din interiör eller exteriör. Med sin eleganta, moderna design passar den in i alla typer av inredningar, oavsett om de är moderna eller mer traditionella.

Men det här fatet är inte bara vackert, det är också mycket praktiskt. Tack vare den specialdesignade formen är det enkelt att pressa citrusfrukter och samtidigt samla upp saften i en behållare nedanför. Inga kladdiga händer eller stänk, med Opjet citrusskål kan du njuta av din färska fruktjuice med fullständig sinnesfrid.

Och det är inte allt: detta fat är också extremt slitstarkt och hållbart. Den är tillverkad av kvalitetsmaterial och är utformad för att hålla länge. Så du kan använda den om och om igen, utan att oroa dig för att den ska slitas ut. Dessutom är den lätt att rengöra - spola bara av den under vatten efter varje användning.

Oavsett om du älskar färsk citronjuice, gillar citruscocktails eller bara letar efter ett praktiskt och dekorativt tillbehör för ditt hem och din trädgård, är Opjet citrusskål tillbehöret för dig. Så lägg till den i din samling av måsten!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016816
Färg gul
Färg Gul
Storlek 14x10,6x2,6 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1