Rund citrusskål Opjet PM [Storlek 10,3x4,5 cm]

Rund citrusskål Opjet PM [Storlek 10,3x4,5 cm]

96,60 kr

73,66 kr

-24%
Liva upp din heminredning med den runda citrusskålen Opjet PM, den oumbärliga accessoaren för hem och trädgård från Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 12

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Rund citrusskål Opjet PM

Den runda citrusskålen Opjet PM är ett elegant och praktiskt val för att ge hemmet eller trädgården en fräsch touch. Skålen tillverkas av det kända varumärket Opjet och är både funktionell och attraktiv.

Dess runda form och kompakta mått gör den perfekt för små utrymmen, samtidigt som den erbjuder gott om kapacitet för frukt, grönsaker eller andra livsmedelautres. Den eleganta, moderna designen passar perfekt med alla inredningsstilar, från ett modernt kök till en solig trädgård.

Den runda citrusskålen Opjet PM är också praktisk eftersom den är lätt att rengöra och underhålla. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och stöttålig, vilket gör den till ett oumbärligt tillbehör för ditt hem eller din trädgård. Du kan använda den varje dag utan att oroa dig för att den ska gå sönder eller skadas.

Förutom att vara praktisk kommer denna skål att ge en touch av färg och fräschör till ditt hem eller din trädgård. Med sitt ljusa citronmönster kommer den att ge din bostad en touch av vitalitet. Oavsett om du serverar snacks på en fest med vänner eller dekorerar ditt trädgårdsbord, kommer denna skål att vara en verklig tillgång för ditt hem och din trädgård.

Att välja den runda citrusskålen Opjet PM innebär att du väljer en produkt av högsta kvalitet som kommer att ge stil och funktionalitet till din vardag. Så vänta inte längre och köp denna vackra skål för att lägga till en touch av fräschör i ditt hem eller din trädgård idag.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016817
Färg citrus
Färg Gul
Storlek 10,3x4,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1