Kronärtskocksrätt Opjet [Storlek 15,2x12,5x1,8 cm]

Kronärtskocksrätt Opjet [Storlek 15,2x12,5x1,8 cm]
85,70 kr
Upptäck Artichoke Bowl Opjet för en elegant och praktisk touch i ditt hem och din trädgård. Ett måste från Opjet.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Kronärtskocksrätt Opjet

Upptäck skönheten och funktionaliteten hos kronärtskocksfatet Opjet. Tillverkad av det välkända varumärket Opjet, är denna del ett måste för alla hem- och trädgårdsentusiaster. Med sin eleganta design och överlägsna kvalitet är Opjet kronärtskocksfat det perfekta tillbehöret för att lägga till en touch av sofistikering till din inredning.

Detta fat är tillverkat av högkvalitativa material och är byggt för att hålla länge. Oavsett om du använder det för att servera aptitretare vid en middagsbjudning med vänner eller för att dekorera ditt vardagsrum, kommer Opjet kronärtskocksfat att vara ett praktiskt och elegant tillskott till din samling av dekorativa föremål.

Tack vare det detaljerade kronärtskocksmotivet och den omsorgsfulla finishen kommer detta fat att bli ett riktigt blickfång i alla rum. Oavsett om du placerar den i köket, matsalen eller trädgården kommer den att ge din inredning en touch av charm och originalitet.

Detta fat är inte bara vackert, det är också mycket mångsidigt. Använd den för att servera snacks, såser eller kryddor, eller använd den som en elegant ficka för att förvara dina små vardagsföremål. Möjligheterna är oändliga med kronärtskocksfatet Opjet.

Fatet finns som enstaka föremål eller som en uppsättning av flera och är perfekt för både designälskare och samlare. Ge bort den i present till en vän eller älskad, eller unna dig själv en liten godbit till din egen samling av dekorativa föremål.

Missa inte chansen att lägga till detta exceptionella fat till din samling. Med sin unika design och oöverträffade kvalitet kommer Opjet kronärtskocksfat att bli en verklig tillgång för ditt hem och din trädgård. Beställ din nu och lägg till en touch av stil och sofistikering i din vardag.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016818
Färg grön
Färg Grön
Storlek 15,2x12,5x1,8 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1