Oval flora-skål Opjet [Storlek 33x22,8x2,8 cm]

Oval flora-skål Opjet [Storlek 33x22,8x2,8 cm]

257,09 kr

177,52 kr

-31%
Upptäck elegans och finess med det ovala flora-fatet Opjet, ett måste för hem och trädgård av märket Opjet.

Slut i lager

Beskrivning

Oval flora-skål Opjet

Opjet oval flora skål är perfekt för att lägga till en elegant, naturlig touch till ditt hem och trädgård. Designad av det välkända varumärket Opjet, kombinerar den både funktionalitet och estetik för att uppfylla alla dina inredningsbehov.

Detta ovala fat är tillverkat av högkvalitativa material och kommer att ge en touch av natur till alla rum i ditt hem. Dess fina, raffinerade design är inspirerad av florans skönhet, vilket gör den till ett verkligt dekorativt element i sin egen rätt.

Oavsett om du använder den för att ställa fram färsk frukt och grönsaker i köket eller för att ställa fram doftljus i vardagsrummet, kommer den ovala skålen att bli det perfekta tillskottet till din befintliga inredning. Den mångsidiga designen passar alla inredningsstilar, från den mest klassiska till den mest moderna.

Förutom att vara dekorativ är denna skål också mycket praktisk. Den ovala formen ger en stor yta för att visa upp dina favoritföremål, medan de upphöjda kanterna förhindrar att den tippar över eller glider. Tack vare detta funktionella fat behöver du aldrig mer oroa dig för säkerheten för dina dyrbara föremål.

Dessutom är Opjet oval flora skål lätt att ta hand om. Den är tillverkad av slitstarka material och kan rengöras med en mjuk trasa och tvålvatten för enkelt underhåll. Så du kan njuta av den i många år framöver utan att behöva oroa dig för slitage.

Lägg till en touch av natur och elegans i ditt hem och din trädgård med den ovala flora-skålen Opjet. Med sin raffinerade design, mångsidighet och funktionalitet kommer den snabbt att bli en viktig del av din inredning. Nu är den tillgänglig och det är dags att lägga till den till din samling av dekorativa föremål för en unik touch av stil.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016822
Färg grön
Färg Grön
Storlek 33x22,8x2,8 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1