Rektangulärt flora-fat Opjet [Storlek 32,8x25,2x2,8 cm]

Rektangulärt flora-fat Opjet [Storlek 32,8x25,2x2,8 cm]

257,09 kr

177,52 kr

-31%
Upptäck flora rektangelskål från Opjet, perfekt för ditt hem och din trädgård och ger en elegant touch till din inredning.
Lägg till i önskelista

Säljs av 2

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Rektangulärt flora-fat Opjet

Flora rektangelskål Opjet är ett måste för alla inrednings- och trädgårdsentusiaster. Detta eleganta, moderna fat tillverkas av det välkända varumärket Opjet och kommer att ge en touch av natur till ditt hem och din trädgård.

Med sina perfekta rektangelmått på 40 cm lång, 30 cm bred och en höjd på 8,5 cm är detta fat perfekt för dina favoritväxter. Oavsett om du vill sätta aromatiska örter, suckulenter eller färgglada blommor i den är den här skålen tillräckligt rymlig för att rymma alla dina önskningar.

Den rektangulära formen gör att den passar i alla utrymmen, oavsett om det är på en hylla, ett bord eller till och med på fönsterbrädan. Tack vare den högkvalitativa keramiken är skålen både slitstark och lätt att rengöra. Du kommer att kunna ha den i många år utan att den förlorar sin färg eller glans.

Opjet flora rectangle dish är också ett miljövänligt val för ditt hem och din trädgård. Det är tillverkat av hållbara, miljövänliga material och är perfekt för alla som vill leva en mer ansvarsfull livsstil. Dessutom ger dess naturliga form och eleganta design en fräsch touch till ditt hem.

Oavsett om du är en inredningsentusiast eller en hängiven trädgårdsmästare är detta fat ett mångsidigt tillbehör som kommer att uppfylla alla dina förväntningar. Dess moderna, rena stil passar alla inredningar, oavsett om det är ett hus på landet, ett urbant hem eller en stadslägenhet.

Kort sagt, Plat flora rectangle Opjet är ett måste för alla som vill ha en touch av natur och modernitet i sitt hem. Lägg till den i din samling idag!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016823
Färg grön
Färg Grön
Storlek 32,8x25,2x2,8 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1