Rund tomatskål gm Opjet [Storlek 21,5 cm]

Rund tomatskål gm Opjet [Storlek 21,5 cm]

281,58 kr

235,55 kr

-16%
GM rund tomatskål Opjet från Opjet: ett oumbärligt tillbehör för hem & trädgård!
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Rund tomatskål gm Opjet

GM Round Tomato Dish Opjet är det perfekta tillskottet till din servissamling för hem och trädgård. Tillverkad av det kända varumärket Opjet, kombinerar denna tallrik elegans och praktisk användning för vardagsbruk.

Den är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en elegant, rund design med en magnifik illustration av en tomat i mitten. Med sin GM-stora diameter kan den användas för att servera såser, kryddor eller till och med små snacks när du underhåller vänner eller familj.

Skålen är också mycket mångsidig och kan användas som ett dekorativt inslag i köket eller matsalen. Du kan använda den för smycken, nycklar eller till och med doftljus för att ge en charmig touch till alla rum i ditt hem.

Dessutom är den lätt att ta hand om tack vare den släta, reptåliga ytan. Den kan diskas för hand eller i diskmaskin för enkel rengöring rapide.

Oavsett om du är en kulinarisk entusiast eller bara letar efter ett originellt dekorativt föremål, är GM Round Tomato Dish Opjet ett perfekt val. Lägg till den i din samling nu och få en touch av friskhet och stil till ditt hem och din trädgård.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016824
Färg vit/röd
Färg Vit
Storlek 21,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1