Rund tomatskål Opjet [Storlek 12x5 cm]

Rund tomatskål Opjet [Storlek 12x5 cm]

85,70 kr

60,35 kr

-30%
Den runda skålen Opjet är en perfekt blandning av stil och funktionalitet för att ge en touch av färg till ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Rund tomatskål Opjet

Den runda tomatskålen Opjet är ett riktigt måste för ditt hem och din trädgård. Skålen är tillverkad av det kända varumärket Opjet och ger en touch av friskhet och färg till din bostad.

Med sin runda design och ljusa tomatfärg är denna skål både modern och elegant. Den ger en sofistikerad touch till din inredning, oavsett om det är i köket eller i trädgården.

Skålen är tillverkad av högkvalitativa material, är stöttålig och lätt att rengöra. Den är perfekt för vardagsbruk eller speciella tillfällen. Du kan använda den som en skål för dina morgonflingor, för att servera sallader vid en utomhusgrillning eller för att presentera färsk frukt för dina gäster.

Den runda tomatskålen Opjet är ett utmärkt val för att sätta färg och kul stämning i hemmet. Det är också en perfekt present till nära och kära som uppskattar föremål som är både praktiska och estetiskt tilltalande.

Oavsett om du är en hängiven trädgårdsmästare eller bara letar efter en originell skål för ditt hem, är den runda tomatskålen Opjet ett måste. Så lägg till den i din samling idag!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016826
Färg tomat
Färg Röd
Storlek 12x5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1