Oval fiskskål Opjet [Storlek 38,9x25,5x3,2 cm]

Oval fiskskål Opjet [Storlek 38,9x25,5x3,2 cm]

489,71 kr

321,49 kr

-34%
Upptäck det ovala fatet Opjet för att få fram det bästa ur dina fiskrätter. Ett måste för ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Säljs av 2

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Oval fiskskål Opjet

Det ovala fiskfatet Opjet är ett måste för alla köks- och inredningsentusiaster. Den är tillverkad av det kända varumärket Opjet, som specialiserar sig på produkter för hem och trädgård, och är både praktisk och elegant.

Oavsett om du är en hängiven kock eller bara letar efter något vackert för att lysa upp ditt hem, kommer denna ovala fiskskål att vara perfekt för dig. Med sin fiskformade design kommer den att ge en touch av originalitet till ditt bord och förvåna dina gäster.

Detta fat är tillverkat av högkvalitativa material och är starkt och hållbart. Det kan användas varje dag för att servera dina favoriträtter eller för speciella tillfällen som middagar med vänner eller familj. Det ovala formatet ger en större yta för presentation, perfekt för generösa rätter och stora bord.

Det ovala fiskfatet Opjet är inte bara användbart i köket, utan kan även användas som dekoration i hemmet. Du kan ställa den på en hylla i köket eller matsalen, eller använda den som mittpunkt på soffbordet eller spiselkransen.

Den eleganta, moderna designen gör den till ett tidlöst föremål som lätt smälter in i alla inredningsstilar. Den neutrala färgen passar perfekt till allt porslin och bordslinne. Den kommer att ge ditt hem en touch av sofistikering och klass.

Det ovala fiskfatet Opjet är lätt att rengöra och kan diskas för hand eller i diskmaskin, vilket gör det till en praktisk och hygienisk produkt. Den är också lätt och enkel att hantera, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Missa inte chansen att lägga till detta eleganta ovala fiskfat Opjet till din samling av porslin och dekorativa föremål. Du kommer inte att kunna klara dig utan den och den kommer snabbt att bli ett måste i ditt hem. Så vänta inte längre och unna dig detta magnifika fat Opjet, en perfekt blandning av funktionalitet och stil.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016830
Färg vit/blå
Färg Vit
Storlek 38,9x25,5x3,2 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1