Svamprätt Opjet [Storlek 16 cm]

Svamprätt Opjet [Storlek 16 cm]
122,43 kr
Förgyll ditt hem och din trädgård med Mushroom Bowl Opjet, ett måste från Opjet för elegant dekoration.
Lägg till i önskelista

Säljs av 4

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Svamprätt Opjet

Svampfatet Opjet är ett viktigt tillbehör för ditt hem och din trädgård. Tillverkad av Opjet, denna skål är både praktisk och attraktiv. Designad för att likna en svamp, kommer den att ge en touch av originalitet till din inredning.

Skålen är idealisk för förvaring av småsaker som smycken, nycklar eller godis. Den kan också användas som fickavdelare i hallen eller på skrivbordet. Tack vare sin lilla storlek passar den lätt in i alla utrymmen och kan flyttas för att passa dina behov.

Den här skålen är tillverkad av kvalitetsmaterial och är hållbar och slitstark. Dess noggrant detaljerade svampform kommer att ge en lekfull touch till din inredning. Oavsett om din inredning är modern, bohemisk eller klassisk kommer Opjet svampfat att passa in perfekt.

Förutom att vara praktisk är denna skål också ett samlarobjekt för fans av varumärket Opjet. Den kan ställas på en hylla eller ett soffbord och kommer att ge ditt hem en sofistikerad touch.

Du kommer inte att vilja vara utan denna Opjet svampskål i ditt hem eller din trädgård. Det är den perfekta presenten till dina vänner och familj, med en touch av fantasi i deras vardag. Vänta inte längre och lägg till denna skål till din samling Opjet nu!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016832
Färg Blaanc
Färg Vit
Storlek 16 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1