Golvlampa Opjet Delphine [Storlek 135 cm]

Golvlampa Opjet Delphine [Storlek 135 cm]

2 228,18 kr

1 456,64 kr

-35%
Lägg till en touch av glamour i ditt hem med golvlampan Opjet Delphine från Opjet. Perfekt för hem och trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Golvlampa Opjet Delphine

Golvlampan Opjet Delphine är en riktig juvel för ditt hem och din trädgård. Med sitt välkända varumärke Opjet ger denna golvlampa en touch av sofistikering och elegans till ditt vardagsrum.

Golvlampan är tillverkad av högkvalitativa material och kombinerar funktionalitet och design. Dess unika, moderna design gör den till ett riktigt blickfång i alla interiörer. Med sin sportiga Home & Garden-look passar den perfekt in i alla inredningsstilar, oavsett om den är modern, klassisk eller bohemisk.

Det mjuka, varma ljuset från golvlampan Opjet Delphine skapar en behaglig och avkopplande atmosfär i alla rum. Du kan koppla av med att läsa en bok, titta på en film eller chatta med vänner och familj.

Golvlampan är också mycket praktisk, tack vare den höjdjusterbara foten som gör att du kan anpassa den efter dina behov. Så att du kan välja den perfekta höjden för att belysa ditt vardagsrum eller din trädgård.

Golvlampan Opjet Delphine är det perfekta valet för att belysa ditt hem och din trädgård med stil. Missa inte detta tillfälle att köpa en designerprodukt av hög kvalitet från Opjet. Beställ nu och få en touch av elegans till ditt hem!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016839
Färg naturlig
Färg Beige
Storlek 135 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1