Pall Opjet Chelly GM [Storlek 37 cm]

Pall Opjet Chelly GM [Storlek 37 cm]

808,02 kr

606,01 kr

-25%
Förvandla din interiör med pallen Opjet Chelly GM, elegant och praktisk för ditt hem och din trädgård. Tillgänglig nu.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Pall Opjet Chelly GM

Pallen Opjet Chelly GM är ett elegant och praktiskt val för alla hem eller trädgårdar. Med sitt välkända varumärke Opjet kan du vara säker på kvaliteten och stilen på denna pall.

Pallen Chelly GM är tillverkad av högkvalitativa material och är både robust och bekväm. Den eleganta, moderna designen gör den till ett perfekt tillskott till alla interiörer. Oavsett om det är för ditt vardagsrum, kök eller trädgård, kommer denna pall att lägga till en elegant och trendig touch.

Pallen Chelly GM är också extremt mångsidig. Den kan inte bara användas som sittplats, den kan också användas som fotstöd eller till och med som ett litet sidobord. Pallen är oändligt mångsidig, så du kan anpassa den till alla tillfällen.

Pallens höjd är perfekt utformad för att passa de flesta arbetsytor eller soffbord. Så du kan använda den för att sitta bekvämt medan du lagar mat eller njuter av en kopp kaffe i din trädgård.

Dessutom är pallen Chelly GM lätt och enkel att flytta. Så du kan flytta den från ett rum till ett annat för att passa dina behov. Den eleganta designen gör den också till ett dekorativt föremål i sig själv. Du kan placera den i vilket rum som helst för att lägga till en touch av stil och sofistikering.

Pallen Chelly GM är också mycket lätt att underhålla. Det slitstarka materialet kan rengöras på ett ögonblick, vilket gör den till ett praktiskt val för upptagna familjer.

Kort sagt, om du letar efter en kvalitetspall som är snygg och mångsidig är Opjet Chelly GM -pallen det perfekta valet. Med sitt välkända varumärke och sin moderna design kommer den att ge en sofistikerad touch till ditt hem eller din trädgård. Missa inte chansen att köpa denna oumbärliga pall för alla dina dagliga aktiviteter.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016856
Färg vit
Färg Vit
Storlek 37 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1