Pall Opjet Chelly PM [Storlek 30 cm]

Pall Opjet Chelly PM [Storlek 30 cm]

710,07 kr

532,56 kr

-25%
Upptäck Opjet Chelly PM pall, elegant och funktionell för att förbättra ditt hem och trädgård. Ett måste från Opjet!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Pall Opjet Chelly PM

Pallen Opjet Chelly PM är ett måste för den som vill ha en perfekt kombination av stil och funktionalitet i sitt hem. Med sin eleganta, moderna design kommer denna pall lätt att smälta in i alla inredningar, oavsett om de är moderna eller mer traditionella.

Tillverkad av det kända varumärket Opjet, känt för sina unika, högkvalitativa skapelser, är denna pall utformad för att hålla och stå emot tidens test. Varje detalj har noga övervägts, från valet av material till den oklanderliga finishen, för att skapa en produkt som är både attraktiv och hållbar.

Pallen Opjet Chelly PM är inte bara ett dekorativt element, utan också ett mycket praktiskt sådant. Med en höjd på 46 cm och en diameter på 38 cm är den perfekt att använda som en tillfällig sittplats i vardagsrummet, sovrummet eller till och med i hallen. Du kan också använda den som stöd för dina krukväxter eller som sidobord för dina favoritböcker eller tidskrifter.

Pallen är dessutom mycket lätt, så den är enkel att flytta runt och förvara där du behöver den. Du kan använda den både inomhus och utomhus, för att njuta av avkopplande stunder i solen i din trädgård eller på din balkong.

Pallen Opjet Chelly PM finns i en rad olika färger för att passa alla smaker och stämningar. Oavsett om du föredrar en ljus färg för att ge en touch av dynamik eller en mjukare nyans för en mer avkopplande atmosfär, kommer du säkert att hitta vad du letar efter i vårt breda urval.

Lägg till en touch av stil i ditt hem med pallen Opjet Chelly PM. Dess eleganta design och mångsidighet gör den till det perfekta valet för alla som gillar att kombinera estetik och funktionalitet i sin heminredning. Beställ din nu och få en touch av modernitet till ditt hem!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016857
Färg vit
Färg Vit
Storlek 30 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1