Soffbord Opjet Eva

Soffbord Opjet Eva

1 897,63 kr

1 423,22 kr

-25%
Soffbordet Opjet Eva är ett måste för ditt hem med sin eleganta, moderna design. Tillgänglig nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Soffbord Opjet Eva

Opjet Eva soffbord är ett sant mästerverk av design och funktionalitet för ditt hem. Tillverkat av det välkända varumärket Opjet, är detta soffbord inte bara en nödvändighet för ditt vardagsrum, utan också ett samlarobjekt för hem- och trädgårdsentusiaster.

Soffbordet Opjet Eva är tillverkat av material av högsta kvalitet och kombinerar elegans och robusthet för maximal hållbarhet. Den eleganta, moderna designen passar perfekt med alla inredningsstilar, oavsett om de är moderna eller mer traditionella.

Den härdade glasskivan på Opjet Eva soffbord ger en rymlig yta för dina favoritdekorationer eller för att placera dina drycker när du har vänner på besök. Den förkromade metallbasen ger soffbordet en sofistikerad och stabil touch.

Detta soffbord ser inte bara bra ut, det är också mycket praktiskt. Med sina idealiska mått passar det i alla utrymmen och kan enkelt flyttas för att passa dina behov. Oavsett om du tittar på en fotbollsmatch med vänner eller njuter av en filmkväll med familjen, är soffbordet Opjet Eva det perfekta tillbehöret för ditt vardagsrum.

Förutom sina estetiska och funktionella egenskaper är soffbordet Opjet Eva också miljövänligt. Det är tillverkat av slitstarka material och är lätt att underhålla för långvarig användning.

Oavsett om du brinner för design, sport eller trädgårdsarbete är soffbordet Opjet Eva ett måste för ditt hem. Dess elegans och mångsidighet gör det till det perfekta valet för alla hem- och trädgårdsentusiaster.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016858
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1