Pall Opjet Jerry GM [Storlek 30 cm]

Pall Opjet Jerry GM [Storlek 30 cm]
808,02 kr
Pall Jerry GM frånOpjet: ett måste för att ge hemmet och trädgården en elegant touch. Upptäck den nu!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Pall Opjet Jerry GM

Pallen Opjet Jerry GM är ett funktionellt och attraktivt tillskott till ditt hem och din trädgård. Denna pall är designad av det kända varumärket Opjet och ger en touch av stil och sofistikering till alla rum.

Tillverkad av högkvalitativa material, är denna pall både solid och hållbar. Den eleganta, moderna designen gör den till ett mångsidigt tillskott till alla inomhus- och utomhusutrymmen. Oavsett om du använder den som en tillfällig sittplats i vardagsrummet eller som ett dekorativt inslag på terrassen, passar Opjet Jerry GM -pallen i alla miljöer.

Den generösa storleken gör den till ett perfekt val för personer i alla storlekar. Med en höjd på 48 cm och en diameter på 35 cm erbjuder denna pall optimal komfort för att sitta och koppla av. Den runda formen och det breda underredet ger dessutom bra stabilitet, vilket gör den till ett säkert val för hela familjen.

Men pallen Opjet Jerry GM är mycket mer än bara en sittplats. Den kan också användas som ett praktiskt sidobord för böcker, drycker eller dekorativa föremål. Pallens mångsidighet gör den till en viktig del av din inredning.

Den eleganta, moderna designen passar perfekt med alla inredningsstilar. Oavsett om du har en modern, minimalistisk inredning eller ett mer traditionellt utrymme kommer Opjet Jerry GM -pallen att passa perfekt och ge din inredning en touch av sofistikering.

Dessutom är denna pall lätt att underhålla. Den är tillverkad av högkvalitativa material, är fläckresistent och lätt att rengöra. En enkel avtorkning med en fuktig trasa är allt som krävs för att hålla den ren och i gott skick.

Oavsett om du letar efter en praktisk tillfällig sittplats eller ett elegant dekorativt element är Opjet Jerry GM -pallen det perfekta valet för ditt hem och din trädgård. Dess tidlösa design och överlägsna kvalitet gör den till en varaktig investering för ditt hem. Så vänta inte längre och lägg till denna viktiga del till din möbelsamling idag!

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016859
Färg vit
Färg Vit
Storlek 30 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1