Pall Opjet Jerry PM [Storlek 30 cm]

Pall Opjet Jerry PM [Storlek 30 cm]
710,07 kr
Liva upp din inredning med pallen Opjet Jerry PM, det perfekta valet för att tillföra en touch av stil till ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Pall Opjet Jerry PM

Pallen Opjet Jerry PM är ett elegant och funktionellt val för ditt hem eller din trädgård. Tillverkad av Opjet, är denna pall en perfekt blandning av stil och kvalitet.

Med sin moderna, minimalistiska design kommer denna pall att ge en touch av sofistikering till alla rum. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller trädgården kommer den att vara ett praktiskt och estetiskt tilltalande tillskott.

Pallen är tillverkad av hållbara material av hög kvalitet och är byggd för att hålla länge. Den robusta metallen structure gör den till en pålitlig och slitstark möbel som klarar upp till 100 kg. Dessutom är träsitsen både bekväm och lätt att rengöra.

Pallen Opjet Jerry PM är också mycket mångsidig. Den kan användas som en tillfällig sittplats, sidobord eller till och med som ett växtställ. Den kompakta storleken gör den till ett perfekt val för små utrymmen, samtidigt som den erbjuder maximal funktionalitet.

Den neutrala färgen och de rena linjerna gör det enkelt att integrera den i alla inredningsstilar. Oavsett om du har ett modernt, rustikt eller bohemiskt hem kommer pallen Opjet Jerry PM att passa in perfekt.

Dessutom gör den låga vikten att den är lätt att flytta från ett rum till ett annat när du behöver den. Så du kan flytta den inomhus eller ut för att koppla av i solskenet.

Slutligen är Opjet Jerry PM -pallen inte bara ett attraktivt och praktiskt val, den är också miljövänlig. Tillverkad av hållbara material är den ett miljömässigt ansvarsfullt val för ditt hem.

Kort sagt, Opjet Jerry PM pall är en mångsidig, hållbar och elegant möbel som kommer att ge en touch av sofistikering till ditt hem eller din trädgård. Förlita dig på varumärket Opjet för en kvalitetsprodukt som uppfyller alla dina förväntningar.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016860
Färg vit
Färg Vit
Storlek 30 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1