Pall Opjet Cute Raphia [Storlek 29 cm]

Pall Opjet Cute Raphia [Storlek 29 cm]
844,75 kr
Lägg till en touch av mjukhet i ditt hem med Opjet Cute Raphia pall, en kvalitetsskapelse av Opjet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Pall Opjet Cute Raphia

Pallen Opjet Cute Raphia är en möbel med en varm, modern känsla, skapad av det berömda varumärket Opjet. Den är utformad för att vara ett elegant och funktionellt tillskott till ditt hem och din trädgård.

Denna pall är tillverkad av högkvalitativa material och har en robust metall structure täckt av handvävd raffia. Denna unika finish ger den ett naturligt, handgjort utseende som passar perfekt med alla inredningsstilar.

Pallen Opjet Cute Raphia är inte bara estetiskt tilltalande, den är också extremt praktisk. Med sina kompakta mått kan den enkelt flyttas från ett rum till ett annat efter behov. Den bekväma sitsen och idealiska höjden gör den perfekt för vardagsrummet, sovrummet, vinterträdgården eller till och med trädgården.

Oavsett om du använder den för att sitta eller bara som ett dekorativt element kommer Opjet Cute Raphia -pallen att vara ett elegant och mångsidigt tillskott till ditt hem. Den rena, minimalistiska designen gör den till en tidlös möbel som inte kommer att bli omodern med tiden.

Lita på att Opjet förser dig med en möbel som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Deras hantverkskunnande och känsla för detaljer återspeglas i varje möbel, inklusive denna pall i raffia. Lägg till en touch av stil till ditt hem och trädgård med Opjet Cute Raphia pall.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016899
Färg naturlig
Färg Beige
Storlek 29 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1