Tumbler set gm Opjet Lynx (x4) [Storlek 9x10,5 cm]

Tumbler set gm Opjet Lynx (x4) [Storlek 9x10,5 cm]

330,55 kr

218,41 kr

-34%
Förvandla ditt bord till en lekplats med denna Set kopp GM Opjet Lynx (x4) för en sportig touch till ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Tumbler set gm Opjet Lynx (x4)

set kopp GM Opjet Lynx (x4) är ett måste för alla som uppskattar kvalitet och elegans i hemmet och trädgården. Detta set med set tumlare är tillverkat av det berömda varumärket Opjet, känt för sina högkvalitativa produkter och raffinerade design.

set innehåller fyra stora tumlare, var och en prydd med ett magnifikt lodjursmotiv, en symbol för styrka och skönhet. Varje kopp har en kapacitet på 350 ml, perfekt för att servera dina favoritdrycker på fester eller för vardagsbruk.

Dessa tumblers är tillverkade av högkvalitativt glas och är både starka och eleganta. Glaset transparent låter färgen på dina drycker lysa igenom samtidigt som det ger en sofistikerad touch till ditt bord. Dessutom är de lätta att rengöra och tål maskindisk.

Oavsett om du är värd för en fest med vänner eller bara vill lägga till en touch av stil i din dagliga rutin, kommer detta set tumbler set att vara ett perfekt tillskott till din porslinssamling. Du kommer garanterat att imponera på dina gäster med dessa vackra tumblers och skapa en sofistikerad atmosfär i ditt hem.

Kort sagt, set kopp GM Opjet Lynx (x4) är ett perfekt val för hem- och trädgårdsentusiaster som uppskattar kvalitet, design och elegans. Missa inte chansen att lägga till detta unika föremål till din servissamling och gör varje tillfälle till ett minnesvärt sådant.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016907
Färg naturlig
Färg Beige
Storlek 9x10,5 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 4