Tumbler set pm Opjet Lynx (x4) [Storlek 8x8 cm]

Tumbler set pm Opjet Lynx (x4) [Storlek 8x8 cm]

289,81 kr

193,45 kr

-33%
Upptäck Set kopp Opjet Lynx, det perfekta tillbehöret för ditt hem och din trädgård - elegans och funktionalitet i kombination.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Tumbler set pm Opjet Lynx (x4)

Upptäck Set cup PM Opjet Lynx (x4) från Opjet, ett oumbärligt tillbehör för hem och trädgård. Dessa fyra eleganta och praktiska tumblers kommer att följa dig i alla dina dagliga aktiviteter, oavsett om du är inomhus eller utomhus.

De är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är gjorda av slitstarka material för långvarig användning. Lynx-kollektionens eleganta, moderna design ger din inredning en touch av stil.

Dessa glas är perfekta för att servera dina favoritdrycker och passar även utmärkt för vardagsbruk med familjen eller på mottagningar. Den ergonomiska formen gör dem lätta och bekväma att hålla i.

Lägg till en touch av sofistikering till ditt bord med Set gobelet PM Opjet Lynx. Deras kompakta storlek gör dem praktiska för användning på resande fot, oavsett om det gäller en picknick eller en grillfest med vänner.

Dessa glas finns i en uppsättning om fyra och är perfekta för enskilt bruk eller för att servera till dina gäster. De är dessutom lätta att rengöra och tål maskindisk, vilket sparar tid och energi.

Set tumbler PM Opjet Lynx är ett perfekt val för hem- och trädgårdsentusiaster. Unna dig en touch av prisvärd lyx med dessa högkvalitativa tumlare. Beställ nu och lägg till en touch av klass till dina avkopplande stunder.

Mer information

Varumärke Opjet
Tillverkarens SKU 016908
Färg naturlig
Färg Beige
Storlek 8x8 cm - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 4