Den lilla prinsen i sin sparbössa Plastoy

Den lilla prinsen i sin sparbössa Plastoy

428,38 kr

339,25 kr

-21%
Upptäck sparbössan Le Petit Prince i sin plana form från Plastoy, ett måste för att dekorera ditt hem och din trädgård.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Den lilla prinsen i sin sparbössa Plastoy

Spargrisen Le Petit Prince i sitt flygplan Plastoy är ett roligt och inspirerande dekorativt föremål. Sparbössan är tillverkad av Plastoy, ett varumärke specialiserat på figurer och samlarföremål, och är en hyllning till Antoine de Saint-Exupérys berömda karaktär.

Planet Little Prince är avbildat i minsta detalj, med gula vingar och röd kropp, vilket påminner om bokens poetiska och fantasifulla värld. Sparbössan är tillverkad av plast, vilket gör den slitstark och lättskött.

Sparbössan är perfekt för att dekorera ett barns sovrum, kontor eller vardagsrum. Den kommer att ge ditt hem en touch av fantasi och nostalgi. Den kan också användas som ett pedagogiskt föremål för att lära barn hur man sparar sina pengar.

Lilla Prince är en tidlös, universell karaktär som har fångat många generationers hjärtan. Med denna sparbössa kan du dela denna passion med dina nära och kära och föra vidare värden som vänskap, fantasi och äventyr.

Som en produkt i kategorin Hem & Trädgård riktar sig denna spargris från Le Petit Prince i sitt flygplan Plastoy till alla som älskar litteratur, poesi ochart. Det är också en perfekt present till samlare eller för att fira en speciell händelse som en födelsedag eller ett dop.

Ge ditt hem en touch av magi och ömhet med Le Petit Prince sparbössa i hans plan Plastoy. Ge bort den i present och låt dig föras in i den berömda lilla pojken med det blonda hårets magiska värld.

Mer information

Varumärke Plastoy
Tillverkarens SKU 080028
Färg röd/grön
Färg Röd
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen