Sparbössa Plastoy Chopper New World

Sparbössa Plastoy Chopper New World

305,95 kr

245,10 kr

-20%
Spargrisen Plastoy Chopper New World, perfekt för fans av One Piece och alla med en passion för dekoration. Nu tillgänglig!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 8 eller 10 dagar

Beskrivning

Sparbössa Plastoy Chopper New World

Spargrisen Plastoy Chopper New World är det perfekta tillbehöret för alla fans av den animerade serien One Piece och heminredningsentusiaster. Sparbössan tillverkas av det kända varumärket Plastoy och är ett riktigt samlarobjekt för alla fans av piratvärlden.

Sparbössan är tillverkad av högkvalitativt resin och har Luffy och hans vänners berömda skepp, Thousand Sunny, som förebild. Med sina omsorgsfulla detaljer och klara färger kommer den att ge en touch av äventyr och fantasi till ditt hem eller din trädgård.

Oavsett om du använder den för att spara dina mynt eller bara som ett dekorativt element, kommer denna Plastoy Chopper New World spargris att vara ett perfekt tillskott till din One Piece-samling. Den är också perfekt som present till en vän eller släkting som delar din passion för serien.

Sparbössan ser inte bara bra ut, den är också praktisk. Den har en lucka upptill för insättning av dina mynt och en gummipropp nedtill för enkel återvinning av dina pengar. Så du kan fylla den med tiden och tömma den när du behöver den.

Den kompakta storleken (16 x 15 x 12 cm) gör den lätt att integrera i din inredning, oavsett om den står på en hylla, ett bord eller till och med utomhus. Den är dessutom väderbeständig, vilket gör den till det perfekta tillbehöret för att dekorera trädgården eller terrassen vid fint väder.

Spargrisen Plastoy Chopper New World är mycket mer än bara ett dekorativt föremål, den är en symbol för vänskap och äventyr. Den kommer att påminna alla One Piece-fans om höjdpunkterna i serien och de starka banden mellan karaktärerna.

Vänta inte längre med att lägga till den här spargrisen till din samling och dyk ner i den spännande piratvärlden med Luffy och hans vänner. Oavsett om du är ett inbitet fan eller bara letar efter något originellt att dekorera ditt hem med, kommer spargrisen Plastoy Chopper New World att övertyga dig med sin kvalitet och sina trogna detaljer till serien. Så ta dig ut på havet med den här sparbössan och ge dig ut på nya äventyr!

Mer information

Varumärke Plastoy
Tillverkarens SKU 080172
Färg rosa
Färg Rose
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen