Sparbössa Plastoy Loid Forger

Sparbössa Plastoy Loid Forger

301,77 kr

241,75 kr

-20%
Spara pengar med stil med spargrisen Plastoy Loid Forger, det perfekta tillbehöret för att dekorera ditt hem och din trädgård med varumärket Plastoy.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Sparbössa Plastoy Loid Forger

Spargrisen Plastoy Loid Forger är det perfekta sättet att spara dina mynt och samtidigt ge ditt hem en touch av stil. Sparbössan tillverkas av det kända varumärket Plastoy och är inte bara praktisk utan också ett riktigt samlarobjekt för sportfans.

Med sin unika design med en fotbollsspelare är denna sparbössa den perfekta presenten till alla hem- och trädgårdsentusiaster. Oavsett om du är ett fotbollsfan eller en inredningsentusiast, kommer Plastoy Loid Forger sparbössa att övertyga dig med sin originalitet och kvalitet.

Sparbössan är tillverkad av högkvalitativ plast och är både stark och lätt. Den kan placeras var som helst i hemmet, i sovrummet, vardagsrummet eller till och med på kontoret. Det lättöppnade locket gör det enkelt att samla in dina besparingar.

Men spargrisen Plastoy Loid Forger är inte bara ett dekorativt föremål, den är också ett riktigt praktiskt tillbehör för att hantera dina pengar. Tack vare sin stora kapacitet kan du förvara alla dina mynt i den och hålla dem säkra tills du bestämmer dig för att använda dem.

Oavsett om du är barn eller vuxen är spargrisen Plastoy Loid Forger ett tidlöst föremål som kommer att tilltala alla. Den kan också användas som ett pedagogiskt verktyg för att lära barn att spara sina pengar på ett roligt sätt.

Så vänta inte längre, lägg till denna magnifika sparbössa i din samling eller ge den som en gåva till dina nära och kära. Med spargrisen Plastoy Loid Forger kan du kombinera stil, funktionalitet och en passion för sport. Unna dig själv och dina nära och kära denna unika spargris.

Mer information

Varumärke Plastoy
Tillverkarens SKU 080197
Färg grön
Färg Grön
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen