Sparbössa Plastoy Brook

Sparbössa Plastoy Brook

301,77 kr

241,75 kr

-20%
Sparbössan Plastoy Brook, ett måste för hem och trädgård, signerad det välkända varumärket Plastoy. Lägg till den i din samling redan idag!
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Sparbössa Plastoy Brook

Sparbössan Plastoy Brook är ett måste för både sportfans och heminredare. Den tillverkas av det kända varumärket Plastoy och är både praktisk och attraktiv.

Sparbössans design är inspirerad av sport och natur, med motiv som representerar löv och trädgrenar. De mjuka, naturliga färgerna gör den till ett riktigt blickfång för ditt hem eller din trädgård.

Sparbössan är tillverkad av slitstark plast och är därför hållbar och lätt att underhålla. Den är också lätt, vilket gör den enkel att flytta runt som du vill. Den är perfekt för att förvara dina besparingar eller som en present till en älskad person som älskar sport och natur.

Förutom att vara ett vackert föremål är denna sparbössa också mycket praktisk. Den slitsformade öppningen gör det enkelt att stoppa in mynt och sedlar. Så det är lätt att spara pengar och hålla reda på dina besparingar tack vare dess transparens.

Oavsett om du gillar fotboll, cykling, simning eller någon annan sport är denna sparbössa ett måste för din samling. Den ger ditt hem en sportig, naturlig touch och kommer att vara en ständig påminnelse om din passion.

Så vänta inte längre och unna dig själv eller dina nära och kära sparbössan Plastoy Brook, ett praktiskt, attraktivt och originellt föremål som kommer att se bra ut i ditt hem eller din trädgård.

Mer information

Varumärke Plastoy
Tillverkarens SKU 080220
Färg mångfärgad
Färg Flerfärgad
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen