Sparbössa Plastoy Olivier Atton

Sparbössa Plastoy Olivier Atton

305,95 kr

295,42 kr

Spargrisen Plastoy Olivier Atton, ett måste för fotbollsfans hos Maison & Jardin, finns nu tillgänglig!

Slut i lager

Beskrivning

Sparbössa Plastoy Olivier Atton

Spargrisen Plastoy Olivier Atton är ett måste för alla fans av den berömda manga- och anime-serienOlive et Tom. Sparbössan tillverkas av Plastoy, ett varumärke som är känt för sin kvalitet och känsla för detaljer, och är en riktig pärla för både samlare och sportfans.

Inspirerad av seriens ikoniska karaktär, Olivier Atton, har denna spargris i plast klara färger och en realistisk design som kommer att tilltala både unga och gamla. Den är en perfekt representation avesprit sport- och äventyrstema i "Olive et Tom".

Den är inte bara ett samlarobjekt, den är också perfekt för att spara pengar. Med den stora öppningen i botten kan du enkelt stoppa in dina mynt och förvara dem säkert. Denna sparbössa är perfekt för att dekorera ditt hem eller din trädgård och kommer att ge din interiör en touch av fantasi och sportighet.

Sparbössan är tillverkad av kvalitetsmaterial och är stark och hållbar. Den kommer att vara en trogen följeslagare för alla dina sparpengar och kommer att följa med dig i många år. Dessutom är den lätt att rengöra - det är bara att köra den under vattnet för att renovera den.

Denna spargris från Plastoy Olivier Atton är en perfekt present till allaOlive et Tom-fans, sportfans och fans av varumärket Plastoy. Den kommer säkert att glädja både unga och gamla och blir en viktig del i din samling. Så unna dig denna unika spargris och ge din vardag en touch av sport och nostalgi.

Mer information

Varumärke Plastoy
Tillverkarens SKU 080237
Färg vit
Färg Vit
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen