5-facks fristående hylla Umbra Bellwood

5-facks fristående hylla Umbra Bellwood
2 754,61 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

5-facks fristående hylla Umbra Bellwood

Den fristående hyllan Bellwood är både dekorativ och mångsidig och kan användas i en mängd olika rum för att förbättra inredningen och/eller förvara dina tillhörigheter. Bellwood är enkel att montera och har detaljer i äkta trä och integrerade handtag som gör den lätt att flytta runt. Varje hylla har en kapacitet på 13 kg. En del av Bellwood -familjen från Umbra, som innehåller ett matchande soffbord, sidobord, paraplyställ, hylla över toaletten, vägghylla och mer. Inkluderar en möbelsäkerhetsrem som kan skruvas fast i väggen. Mått: 26 x 61 x 170 cm (10,15 x 24 x 66,77 tum). Tillverkad av förnybara träslag. ⓘ För optimal skötsel: använd underlägg för att undvika direktkontakt med träytor och torka omedelbart av med en ren, fuktig trasa vid spill. Torka endast av ytorna med vatten och en ren, fuktig trasa. UK Design 6155261



  • Dekorativ, platsbesparande fristående hylla: Bellwood är en modern, mångsidig fristående hylla med fem nivåer för förvaring, dekoration, växter med mera. Bellwood kan användas i vardagsrummet, hemmakontoret, sovrummet, badrummet med mera.

  • Mjuka kurvor: Denna moderna fristående hylla har fem hyllplan med böjda böjträdetaljer; varje hyllplan klarar 13 kg (29 lb).

  • Del av Bellwood -familjen: Den fristående hyllan Bellwood är en del av Bellwood -kollektionen från Umbra, som innehåller sidobord, vägghylla, soffbord, förvaringsbord, paraplyställ och mycket mer.

  • Enkel att montera: Den fristående hyllan Bellwood är enkel att montera och levereras med all nödvändig hårdvara och monteringsanvisningar rapide.

  • Originaldesign och nöjdhetsgaranti: Vårt team av internationella designers tillför tanke, kreativitet och originaldesign till vardagsföremål. Umbra produkter är tillverkade för att hålla länge med högkvalitativa material och vi backar upp dem med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och en ettårig tillverkargaranti. Låt dig inte luras av kopierade produkter. Välj Umbra och få originalet


Material


60% MDF, 30% EUKALYPTUSTRÄ, 5% ASKTRÄ, 5% STÅL

Mer information

Varumärke Umbra
Tillverkarens SKU 1016840-048
Färg svart/valnöt
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen