Pastaskål Bitz [Storlek 20 cm]

Pastaskål Bitz [Storlek 20 cm]

232,00 kr

175,69 kr

-24%
Smakrik pasta serverad med elegans och stil tack vare skålen Bitz i svart och lila stengods. Perfekt för hemmet och trädgården.
Lägg till i önskelista

Säljs av 6

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Pastaskål Bitz

Pastaskålen BITZ är tillverkad av robust stengods med en mattsvart utsida och en glänsande mörkblå insida. Servera utsökt pasta eller en god sallad i denna skål för att glädja dig själv och dina gäster. Matcha den med autres magnifika färger från BITZ-serien.

Den vackra reaktiva glasyren i BITZ met -serien förstärker stengodsets briljans. Kombinationen av den matta glasyren på utsidan och den briljant färgade insidan gör varje skål unik. Du kommer inte att hitta två helt identiska skålar. Stengodset tål maskindisk, mikrovågsugn, frys ner till minus 18 grader och ugn upp till 220 grader. Det tåliga stengodssortimentet från BITZ omfattar ett stort antal produkter, från koppar och muggar till tallrikar och skålar, som finns i en mängd olika storlekar och vackra färger. Dessa olika produkter kan enkelt matchas genom att blanda färger och storlekar, vilket skapar ett mycket personligt uttryck.

Mer information

Varumärke Bitz
Tillverkarens SKU 11193
Färg svart/mörkblå
Färg Svart
Storlek 20 cm - Franska storlekar som standard
Antal per produkt 1