Bord av tallglas Casa Selección

Bord av tallglas Casa Selección

528,89 kr

433,76 kr

-18%
Förgyll ditt hem med elegans tack vare bordet Casa Selección i furuglas, den perfekta blandningen av modernitet och stil för Maison & Jardin.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 6 eller 8 dagar

Beskrivning

Bord av tallglas Casa Selección

Förvandla ditt hem till ett elegant, modernt utrymme med tallglasbordet Casa Selección. Detta bord förkroppsligar perfekt kombinationen av design och praktik, och är den perfekta delen för att komplettera ditt hem eller din trädgård.

Pin-verre-bordet tillverkas av det kända varumärket Casa Selección och är det perfekta valet för alla som letar efter ett bord som är både elegant och praktiskt. Med sin 5 mm tjocka glasskiva ger bordet en sofistikerad touch till alla rum. Den eleganta, minimalistiska designen smälter perfekt in i alla inredningsstilar och ger din bostad en modern touch.

Pin-verre-bordet ser inte bara bra ut, det är också mycket robust. Benen är tillverkade av 35x25 mm trä, vilket gör det till ett stabilt och robust bord som kan bära upp till 15 kg. Så du kan placera dina favoritdekorationer, böcker eller ännu tyngre föremål på det utan att oroa dig för att de ska kollapsa.

Detta bord är också mycket praktiskt, eftersom dess glasskiva är lätt att rengöra med bara en fuktig trasa. Dess kompakta storlek och rundade kanter gör det dessutom perfekt för små utrymmen. Det kan placeras i vardagsrummet, på kontoret eller till och med i trädgården för uteservering.

Bordet Casa Selección i furuglas är inte bara ett attraktivt och praktiskt val, det är också miljövänligt. Alla material som används vid tillverkningen är miljövänliga, vilket gör det till ett ansvarsfullt val för ditt hem.

Dessutom, om du vill ge ditt hem en touch av modernitet och elegans, är Casa Selección tallglasbord det perfekta valet. Dess eleganta design, robusthet och enkla underhåll gör det till en viktig möbel för alla inrednings- och trädgårdsentusiaster. Tveka inte längre och välj denna unika möbel för att förvandla ditt hem till ett elegant och funktionellt utrymme.

Mer information

Varumärke Casa Selección
Tillverkarens SKU 122248
Färg brun/vit
Färg Brun
Storlek TU - Franska storlekar som standard